Digitale magazines | Flipbooks | Powerpoint service | Ontwerp | DTP | Filmuitdraai | CTP

Online flipbooks

 
Online flipbooks worden steeds meer uitgebracht en zijn een aanvulling of zelfs vervanging van het papieren exemplaar. Met onze unieke oplossing kunnen wij ook voor de kleinere producties online versies produceren. Of het nu bijvoorbeeld magazines met honderden pagina’s, prijslijsten, handleidingen, brochures of zelfs clubbladen die regelmatig verschijnen zijn, online publiceren is een kostenbesparende, en milieuvriendelijke oplossing.

Wat is er uniek aan onze oplossing en wat zijn de voordelen van een online flipbook

Uniek aan onze oplossing is dat de flipbooks ook op uw eigen domein geplaatst kunnen worden. Uw eigen domeinnaam staat dan in de browserregel (www.uwbedrijf.nl/brochure). Dit staat een stuk betrouwbaarder dan wanneer er een willekeurig adres staat.
 
Met een online flipbook kun je een groter publiek bereiken dan met een papieren versie. Een online flipbook kun je eenvoudig via verschillende kanalen onder een grote doelgroep verspreiden. Bijvoorbeeld via e-mail, social media, QR-codes en je website. Hierdoor kunnen lezers de publicatie weer gemakkelijk verspreiden, waardoor het bereik oneindig veel groter wordt.
 

Een online flipbook uitbrengen is goedkoper dan een papieren. Je bespaart met een online versie namelijk zowel op de productiekosten als op de portokosten. Dit brengt ons direct bij het volgende punt: de duurzaamheid.

Door online te publiceren worden er minder resources aangesproken. Je gebruikt geen papier, geen inkt én geen brandstoffen voor de distributie. Dit is een duurzamere oplossing.

Door interactie toe te voegen aan een online 
flipbook, levert deze meer en langer aandacht op voor je product of dienst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan, video’s, audio, links naar andere content, vanuit de inhoudsopgave direct naar de juiste pagina springen enzovoorts.

Iedereen is gevoelig voor persoonlijke aandacht. Als je persoonlijk wordt aangesproken in een publicatie, zal je eerder klikken of doorlezen. Zo blijkt uit onderzoek dat een gepersonaliseerde publicatie maar liefst gemiddeld 22 procent langer bezocht wordt dan zonder personalisatie.

Een online flipbook is voor eindeloos veel mogelijkheden inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan (periodieke) magazines, clubbladen, brochures, jaarverslagen,personeelsbladen enzovoorts.
 
Een online flipbook is vrijwel direct voor iedereen beschikbaar maken. Op deze manier ben je dus super actueel. Daarnaast kun je informatie real time aanpassen en updaten, zonder dat de publicatie opnieuw hoeft te worden verspreidt.
 
 
>Flipbook opties

SELF-HOSTING (ALLES OP EIGEN DOMEIN)

CLOUD-HOSTING

OFFLINE EDITIES (GEEN INTERNET NODIG)

EIGEN BEELDMERK TIJDENS OPENEN FLIPBOOK

EIGEN ACHTERGROND ACHTER FLIPBOOK

HTML5-PUBLICATIES

ONBEPERKT AANTAL PAGINA'S

AUTOMATISCHE LINK DETECTIE

NAVIGATIEHULPMIDDELEN

INHOUDSOPGAVE

VERTAAL OPTIE MET GOOGLE TRANSLATE

MEERDERE WEERGAVEMODI

DEEL FUNCTIE VIA SOCIALE MEDIA

PRINT FUNCTIE

DOWNLOAD PDF-OPTIE

IOS- EN ANDROID-APP

ZOEKFUNCTIE

BLADWIJZER

ZOOMINSTELLINGEN

VOLLEDIG SCHERM

LEES VAN RECHTS NAAR LINKS