Digitale magazines | Flipbooks | Powerpoint service | Ontwerp | DTP | Filmuitdraai

Online flipbooks

 
De populariteit van online flipbooks groeit gestaag en ze dienen als een aanvulling op, of zelfs vervanging van, de traditionele papieren versie. Met onze innovatieve aanpak zijn we in staat om ook voor kleinere producties online versies te creëren. Of het nu gaat om omvangrijke magazines, prijslijsten, handleidingen, brochures, of regelmatig verschijnende clubbladen; het online publiceren hiervan biedt een kostenefficiënte en milieuvriendelijke oplossing.

Wat onderscheidt onze oplossing en wat zijn de voordelen van het gebruik van een online flipbook?

Wat onze oplossing uniek maakt, is dat de flipbooks op uw eigen domein kunnen worden geplaatst. Uw eigen domeinnaam verschijnt dan in de browserbalk (bijvoorbeeld www.uwbedrijf.nl/brochure), wat aanzienlijk betrouwbaarder overkomt dan een willekeurig webadres.
 
Met een online flipbook kunt u een breder publiek bereiken dan met een papieren versie. Via diverse kanalen zoals e-mail, sociale media, QR-codes en uw website kunt u het flipbook eenvoudig verspreiden, waardoor lezers het gemakkelijk kunnen delen en het bereik aanzienlijk vergroot wordt.
 
De kosten van het uitbrengen van een online flipbook zijn lager dan die van een papieren versie. U bespaart zowel op productiekosten als op portokosten. Dit brengt ons bij het volgende punt: duurzaamheid.
 
Door online te publiceren worden minder natuurlijke hulpbronnen gebruikt. Er is geen papier, inkt of brandstof voor distributie nodig, wat de oplossing aanzienlijk duurzamer maakt.
 
Interactiviteit toevoegen aan een online flipbook zorgt voor meer aandacht voor uw product of dienst. Denk aan video’s, audio, links naar andere content en directe navigatie vanuit de inhoudsopgave.
 
Persoonlijke aandacht speelt een belangrijke rol. Uit onderzoek blijkt dat gepersonaliseerde publicaties gemiddeld 22 procent vaker worden bezocht dan niet-gepersonaliseerde.
 
Een online flipbook is veelzijdig inzetbaar, geschikt voor onder andere (periodieke) magazines, clubbladen, brochures, jaarverslagen en personeelsbladen.
 
Een online flipbook is vrijwel direct beschikbaar voor iedereen. Hierdoor blijft u actueel en kunt u informatie real-time aanpassen zonder de publicatie opnieuw te verspreiden.
 
 
>Flipbook opties

SELF-HOSTING (ALLES OP EIGEN DOMEIN)

CLOUD-HOSTING

OFFLINE EDITIES (GEEN INTERNET NODIG)

EIGEN BEELDMERK TIJDENS OPENEN FLIPBOOK

EIGEN ACHTERGROND ACHTER FLIPBOOK

HTML5-PUBLICATIES

ONBEPERKT AANTAL PAGINA'S

AUTOMATISCHE LINK DETECTIE

NAVIGATIEHULPMIDDELEN

INHOUDSOPGAVE

VERTAAL OPTIE MET GOOGLE TRANSLATE

MEERDERE WEERGAVEMODI

DEEL FUNCTIE VIA SOCIALE MEDIA

PRINT FUNCTIE

DOWNLOAD PDF-OPTIE

IOS- EN ANDROID-APP

ZOEKFUNCTIE

BLADWIJZER

ZOOMINSTELLINGEN

VOLLEDIG SCHERM

LEES VAN RECHTS NAAR LINKS